۵ راه افزایش ترافیک وب سایت

ساخت وبلاگ
افزایش, بازدید سایت, اگر با نرخ تبدیل مناسب همراه باشد، می تواند منجر به افزایش, فروش برای شما بشود! بنابراین حتما لازم است که به افزایش, ترافیک, سایت, خود اهمیت بدهید و در کنار آن نرخ تبدیل خود را نیز بهبود ببخشید.

اما در این مقاله می خواهم به آموزش افزایش, بازدید سایت, بپردازم و ۵ راهکار کاملا عملی و کاربردی را بصورت گام به گام با شما در میان بگذارم.

تمامی این راهکارها مخصوص فضای وب ایران است و مطمئن باشید می توانید از آنها ترافیک, جذب کنید. پس به هیچ عنوان این مقاله را از دست ندهید!

۱٫ افزایش, بازدید سایت, به کمک انتشار محتوای طولانی و آسمان خراش

طبق تحقیقاتی که توسط سایت, BuzzSumo و Moz مشترکا انجام شده است، محتواهایی با طول بیشتر از ۱۰۰۰ کلمه یا اصطلاحا آسمان خراش، نرخ اشتراک گذاری و لینک دهی بیشتری دارند:

تاثیر طول محتوا بر اشتراک گذاری آن | افزایش, ترافیک, وب سایت, | افزایش ترافیک, سایت | افزایش بازدید سایت

همانطور که می بینید، اگر طول محتوای شما به بیش از ۳۰۰۰ کلمه برسد، بیش از ۲۰۸% نرخ اشتراک گذاری بیشتری دارد، البته نه در ایران!

اگرچه متاسفانه در ایران فرهنگ اشتراک گذاری محتوا و مطالب به آن شکل که در خارج از ایران رواج دارد، موجود نیست اما همچنان باید گفت محتواهای بیشتر از ۱۰۰۰ کلمه از چندین لحاظ تاثیر بسیار زیادی دارند :

  • مهم ترین نکته اینکه گوگل این گونه محتواها را بسیار دوست دارد.
  • این محتوا معمولا بسیار کامل است و می تواند به خوبی به تمامی نیازهای کاربر پاسخ دهد.
  • اگر افراد بخواهند به محتوایی لینک بدهند، قطعا به چنین محتواهایی لینک می دهند چرا که کیفیت بیشتری دارد.
  • هنگام نگارش چنین محتواهایی، فرصت آن را دارید که از کلمات کلیدی بیشتری استفاده کنید.

بنابراین درست است که افزونه YoastSEO به شما توصیه می کند حداقل ۳۰۰ کلمه محتوا بنویسید اما من به شما توصیه اکید دارم که حداقل طول محتواهای خود را در حد ۱۰۰۰ و یا حتی ۱۵۰۰ کلمه نگاه دارید. در واقع لازم نیست حتما ۴ یا ۵ هزار مقاله داخل سایتتان داشته باشید، با ۴۰ ۵۰ مقاله با کیفیت و طولانی می توان به رتبه های ۱ گوگل در بسیاری از کلمات کلیدی دست یافت! نمونه این مورد را می توانید در وبسایت برایان دین بررسی کنید که چگونه با تنها ۴۰ مقاله، رتبه ۱ را در کلمات پررقابت در حوزه سئو به خود اختصاص داده است.

من در وبمستر خاکستری نیز چنین روشی را در پیش گرفتم و حتی درباره کوچکترین موضوعات نیز حداقل ۱۰۰۰ کلمه محتوا می نویسم. اما باید بدانید که میانگین طول محتواهای وبمستر خاکستری، ۲۰۰۰ کلمه است. البته اخیرا بخش رفرنس های آموزشی را راه اندازی کرده ام که هر رفرنس حداقل ۱۰ الی ۱۵ هزار کلمه دارد!

۲٫ افزایش ترافیک, وب سایت به روش ویرایش محتوای قدیمی

همه ما می دانیم که تولید محتوا اهمیت بسیار زیادی دارد و لازمه افزایش ترافیک, سایت این است که محتوای خوبی داشته باشیم. اما موردی که خیلی افراد از آن غافل می شوند ویرایش محتواهای قدیمی است!

ویرایش و آپدیت کردن یک محتوای قدیمی نسبت به تولید یک محتوای تازه، قدرت فوق العاده بیشتری در افزایش ترافیک وب سایت دارد!

بگذارید با آماری از وبسایت وبمستر خاکستری این موضوع را به شما اثبات کنم :

افزایش بازدید ورودی از گوگل | افزایش ترافیک وب سایت | افزایش ترافیک سایت | افزایش بازدید سایت

تاثیر ویرایش و بازنشر محتوای قدیمی بر افزایش ورودی سایت از گوگل

این آمار و ارقام مربوط به مقاله «بهترین ربات اینستاگرام» می باشد. این مقاله در حدود ۲ ماه بود که هیچ ویرایشی روی آن انجام نشده بود. برای همین من اقدام به ویرایش مجدد آن کردم.

همانطور که در عکس بالا می بینید، در تاریخ ۲۷June این مقاله آپدیت شد و می بینید که ورودی این مقاله از گوگل به میزان ۱۲۵% افزایش داشته است!

و مطمئن باشید تولید هیچ محتوایی نمی تواند در هفته اول برای شما چنین درصد رشدی را ایجاد کند چرا که حداقل برای ایندکس شدن توسط گوگل به چند روز زمان نیاز دارد و بعد از آن باید منتظر باشید تا رتبه بندی ها صورت بگیرد… اما ویرایش محتوا …!!

سوالی که اینجا پیش می آید این است که دقیقا «ویرایش» محتوای قدیمی چگونه صورت می گیرد و روش درست آن چیست؟

درباره این موضوع در اپیزود ۱ ویدیوکست های بازاریابی دیجیتال صحبت کرده ام اما اکنون می خواهم به طور کامل درباره این موضوع صحبت کنم. پس ادامه مقاله را حتما بخوانید…

اصول و راهکارهای ویرایش محتوا

قبل از اینکه راهکارهای ویرایش محتوا را بررسی کنیم، باید ببینیم چرا ویرایش محتوا چنین ارزشی برای گوگل دارد و اینقدر سریع سبب افزایش بازدید می شود؟

در رفرنس آموزش جامع سئو (که فعلا در دست تالیف است!) به طور کامل درباره این موضوع صحبت کردیم که هدف نهایی گوگل چیست. هدف گوگل این است که بهترین نتیجه را به کاربر نمایش دهد و رضایت او را جلب کند.

در نتیجه محتوایی که قدیمی و از رده خارج شده باشد به احتمال زیاد برای مخاطب جذاب نخواهد بود، اما اگر یک محتوا بصورت منظم و ماهانه آپدیت شود چه؟! قطعا گوگل متوجه این موضوع می شود و این محتوا به عنوان یک محتوای همیشه سبز شناسایی می شود. گوگل عاشق چنین محتواهایی است چرا که در هر زمانی برای کاربر مفید و ارزشمند خواهد بود.

بنابراین با آپدیت و ویرایش مداوم محتواهای خود، گوگل را عاشق وبسایت خود می کنید و در ازای آن گوگل به افزایش ترافیک سایت شما کمک می کند و ورودی بیشتری برای شما می فرستد.

اکنون می خواهم چند راهکار ویرایش محتوا را با شما در میان بگذارم :

– افزودن به طول محتوا

یکی از ساده ترین راهکارها برای اینکه به گوگل نشان دهیم محتوای ما آپدیت شده است، این است که طول محتوا را زیادتر کنیم!

توجه کنید که در متن اضافه شده حتما قالب کلی محتوا را رعایت کنیم و با همان لحن و با همان زبان صحبت کنیم و درضمن از آوردن کلمات کلیدی و LSIهای آن غافل نشوید.

البته توجه کنید که این روش کارایی چندانی در افزایش ترافیک وب سایت ندارد اما به کمک روش های بعدی به اثر آن افزوده خواهد شد.

– افزودن کلمات کلیدی بیشتر و قدرتمند به محتوا

یکی از بهترین و بزرگترین الگوریتم های گوگل، الگوریتم Rank Brain بود که به این موتور جستجو کمک می کند مفهوم عبارت های جستجو شده را بفهمد و براساس مفهوم جستجو کند، نه فقط براساس کلمه کلیدی!

بنابراین به کمک این الگوریتم، وبسایت شما ممکن است حتی برای کلماتی که در محتوای شما وجود ندارند نیز بالا بیاید، چرا که مفهوم اصلی و نیاز کاربر را دربر دارد.

خبر خوب این که گوگل این کلمات را به شما اطلاع می دهد! به کمک ابزار گوگل وبمستر تولز ، در بخش Search Analytics می توانید کلمات و کوئری هایی را ببینید که گوگل احساس می کند محتوای شما به آنها نزدیکی زیادی دارد.

حال وظیفه شما این است که محتوای قدیمی خود را برای این کلمات نیز بهینه کنید و جایگاه خود را در این کلمات احتمالی (اما بالقوه قدرتمند!) تثبیت کنید!

بگذارید با یک مثال بیشتر توضیح بدهم :

یکی از اولین مقاله هایی که در وبمستر خاکستری منتشر کردم، مقاله «۰ تا ۱۰۰ اکسپلور اینستاگرام» بود.

این مقاله در ابتدا با کلماتی مانند ؛ تب اکسپلور اینستاگرام ، آموزش اکسپلور اینستاگرام، اکسپلورر اینستاگرام و … جز رتبه های ۸-۱۰ بود و بازدید نسبتا ثابتی داشت. اما وقتی به گوگل وبمستر تولز مراجعه کردم، با یک صحنه واقعا جالب روبرو شدم!

گوگل بعضا محتوای من را با عباراتی مانند : «چگونه پست خود را جهانی کنیم» بالا آورده و سپس مجددا به صفحه های پایین تر برده بود!

به عکس زیر نگاه کنید :

پیشنهاد کلمات کلیدی مرتبط توسط گوگل | افزایش ترافیک وب سایت | افزایش ترافیک سایت | افزایش بازدید سایت

کلمات کلیدی مرتبطی که توسط گوگل و برمبنای الگوریتم رنک برین پیشنهاد شده بود.

به باکس های قرمز رنگ نگاه کنید. باکس قرمز رنگ طویل سمت راست CTR سایت من در این عبارات بوده که همگی ۰ است! این بدین معنی است که گوگل سایت من را با این عبارات به نتایج بالا آورده اما هیچ کاربری بر روی آن ها کلیک نکرده است و بنابراین مجددا سایت من به نتایج پایین بازگشته است.

کاری که من کردم این بود که کلمات قدرتمند این لیست را انتخاب کردم و در ویرایش جدید محتوا از آنها استفاده کردم!

به چه ترتیبی این کلمات را انتخاب کردم؟ براساس ۲ فاکتور : بازدید زیاد و میزان ارتباط (این مورد اندکی به حس شخصی من درباره وبسایتم مربوط می شود!)

پس از اینکه این کلمات را انتخاب کردم، در هر جایی که امکان داشت، از این کلمات استفاده کردم! مثلا در ؛

  • مقدمه مطلب
افزودن کلمات کلیدی و ویرایش محتوای قدیمی | افزایش ترافیک وب سایت | افزایش ترافیک سایت | افزایش بازدید سایت

مقدمه مطالب اهمیت زیادی دارند و افزودن کلمات کلیدی بیشتر در این بخش می تواند تاثیر گذار باشد.

  • تگ H2 یا زیرعنوان ها (و طبیعتا درون آن پاراگراف)
افزودن کلمات کلیدی و ویرایش محتوای قدیمی | افزایش ترافیک وب سایت | افزایش ترافیک سایت | افزایش بازدید سایت

هر زیر عنوان را مانند یک محتوای جداگانه تصور کنید و پاراگراف را برای آن کلمه کلیدی مشخص بهینه کنید.

  • تگ alt عکس ها
افزودن کلمات کلیدی و ویرایش محتوای قدیمی | افزایش ترافیک وب سایت | افزایش ترافیک سایت | افزایش بازدید سایت

تگ alt عکس ها نیز حتما باید دارای کلمه کلیدی مدنظر شما باشد تا گوگل بهتر متوجه منظورتان شود.

اکنون پس از اینکه محتوای خود را با کلمات کلیدی بالقوه قدرتمند غنی سازی کردید، می توانید در کمتر از یک تا دو هفته شاهد نتیجه فوق العاده آن باشید.

نتیجه ای که من بعد از چند هفته از این ویرایش گرفتم را می توانید در شکل زیر ببینید :

نتیجه ویرایش محتوای قدیمی | افزایش ترافیک وب سایت | افزایش ترافیک سایت | افزایش بازدید سایت

مشاهده می کنید که من از تمامی آن کلماتی که افزوده ام، کلیک های زیادی دریافت می کنم!

عالی نیست؟!

– افزودن مالتی مدیا بیشتر به محتوا

یکی دیگر از کارهایی که می توانید انجام دهید تا محتوای شما به عنوان یک محتوای آپدیت شده محسوب شود این است که مالتی مدیا به محتوای خود اضافه کنید.

یعنی چند عکس دیگر به محتوای خود اضافه کنید و تگ alt با کلمات مختلفی برای آن کلمات ببرید. این مورد بسیار به شما کمک می کند.

اما !!

ویدیو مهم ترین مالتی مدیا است و تاثیر فوق العاده بیشتری از عکس و یا صوت دارد.

توصیه اکید دارم که برای هر محتوای خود یک ویدیو قرار دهید چرا که علاوه بر آپدیت شدن محتوا، اثر مثبتی در سئو سایت دارد. به عنوان مثال می تواند باعث کاهش Bounce Rate شود که فوق العاده موثر است!

– ایجاد کامنت های فیک !

کامنت و دیدگاه ها جز محتوای یک صفحه محسوب می شوند و می توانند باعث شوند محتوای شما آپدیت شده بنظر برسد. اما شاید پست شما کامنت دریافت نکند، در این صورت چه می کنید؟

توصیه من به شما این است که کامنت های فیک ایجاد کنید!

از زبان یک شخص دیگر برای پست خود کامنت بگذارید و پاسخ او را کامل بدهید. منتهی در این رابطه ۲ توصیه برای شما دارم :

  • در کامنت خود از کلمات کلیدی و LSI ها استفاده کنید.
  • به عنوان پاسخ می توانید در کامنت به مقالات دیگر خود لینک بدهید.ا

اگر کامنت های جعلی خود را به درستی ایجاد کنید، علاوه بر اینکه محتوای شما را به شکل یک محتوای آپدیت شده و همیشه سبز نشان می دهد و سبب افزایش بازدید سایت می شود، می تواند بازدیدکننده ها را با خود درگیر کند و به صفحات مختلف وبسایت منتقل کند.

۳٫ افزایش بازدید سایت به روش بازنشر محتوای قدیمی

ویرایش محتوای قدیمی بسیار به افزایش ترافیک سایت شما از طریق ورودی های گوگل کمک می کند، اما به تنهایی شاید نتواند سبب افزایش ترافیک وب سایت شما بشود…

من توصیه می کنم حتما بعد از ویرایش هر محتوا، آن را مانند یک محتوای تازه منتشر شده، در تمامی کانال های ارتباطی خود بازنشر کنید!

به عنوان مثال بعد از این که من مقاله سوشیال سیگنال خودم را بعد از ۲ ماه آپدیت کردم، آن را در کانال های زیر مجددا بازنشر کردم :

  • ارسال مقاله به اعضا خبرنامه ایمیلی وبمستر خاکستری

بازنشر محتوای قدیمی برای اعضا خبرنامه ایمیلی می تواند سبب افزایش ترافیک سایت شود.

  • اشتراک گذاری محتوا در شبکه های اجتماعی مختلف مانند؛ توییتر و لینکدین

اگر مخاطبان شما افراد فعال در حوزه وب هستند، انتشار یا بازنشر محتوا در توییتر می تواند بازخورد خوبی برای شما داشته باشد.

لینکدین شبکه اجتماعی حرفه ای کسب و کارهاست و اگر در زمینه حرفه ای خود، کانکشن های خوبی داشته باشید، می تواند بازخورد خوبی بگیرید.

با وجود فیل*ترینگ تلگرام، همچنان این پیام رسان می تواند بازخورد خوبی برای شما داشته باشد.

بنابراین اگر محتواهای قدیمی خود را ویرایش کردید، حتما لازم است که بازنشر مجدد آن را انجام دهید. این کار سبب افزایش بازدید سایت شما می شود و می توانید از محتوای آپدیت شده خود استفاده بیشتری ببرید.

* حرفه ای ها بخوانند : اگر می خواهید محتواهای خود را در شبکه های اجتماعی منتشر کنید، حتما توجه داشته باشید که یک متن نیز برای آن اضافه کنید و فقط لینک را منتشر نکنید! افزودن یک توضیح سبب می شود که مخاطب بیشتر با این پست درگیر شود و در نهایت می توانید شاهد افزایش نرخ کلیک یا CTR باشید!

۴٫ افزایش ترافیک سایت به کمک اینفلوئنسرها

تقریبا در هر زمینه ای یک یا چند فرد تاثیرگذار یا به اصطلاح اینفلوئنسر وجود دارند که حرف و سخن آنها بر روی افراد بسیاری تاثیر می گذارد.

حال فرض کنید یک اینفلوئنسر که با مخاطبان بالقوه کسب و کار شما سر و کار داشته باشد، شما و محتوایتان را به دیگران توصیه کند! چه اتفاقی می افتد؟ طبیعتا افراد زیادی با دید مثبت به سراغ محتوای شما خواهند آمد و این سبب افزایش ترافیک وب سایت شما می شود.

به عنوان مثال نمودار زیر را ببینید. این نمودار نشان دهنده تعداد بازدید روزانه وبسایت وبمستر خاکستری است :

تاثیر اشتراک گذاری محتوا توسط اینفلوئنسرها | افزایش ترافیک وب سایت | افزایش ترافیک سایت | افزایش بازدید سایت

نمودار مقابل آمار بازدید وبمستر خاکستری است، پس از اینکه تنها یکی از افراد تاثیرگذار محتوای من را به اشتراک گذاشت.

دقیقا قله این نمودار، روزی است که من رفرنس آموزش لینک سازی خودم را به افراد تاثیر گذار در زمینه بازاریابی اینترنتی ارائه کردم و از آنها درخواست کردم تا محتوای من را به اشتراک بگذارند.

چند مورد مهم درباره افزایش ترافیک سایت به کمک اینفلوئنسرها

درباره این گونه افزایش ترافیک سایت باید به چند مورد توجه کنید.

اول از همه اینکه بسته به روشی که شخص اینفلوئنسر محتوای شما را به اشتراک می گذارد، این افزایش بازدید می تواند همیشگی و پایدار و یا موقتی باشد.

به عنوان مثال انتشار محتوا در استوری اینستاگرام افزایش بازدید موقتی و در تلگرام افزایش بازدید نسبتا موقتی برای شما خواهد داشت. اما اگر محتوای شما بصورت یک پست در وبسایت فرد اینفلوئنسر قرار بگیرد، می تواند بازدید دائمی و ارزشمندی برای شما داشته باشد.

مورد مهم دیگری که باید به آن توجه کنید این است که از چه روش هایی باید استفاده کنیم تا فرد اینفلوئنسر نسبت به انتشار محتوای ما ترغیب بشود. در زیر به چند نکته اشاره می کنم که لازم است حتما آنها را رعایت کنید :

  • در درجه اول محتوای ما باید بی نظیر باشد! محتوای بی نظیر خودشان فرد مقابل را راضی خواهند کرد.
  • سایت شما باید توانایی تحمل یک افزایش ترافیک موقتی سریع را داشته باشد و اصطلاحا هاست شما نباید با افزایش بازدید سایت، Down شود. چرا که این موضوع هم برای شخصیت برند و هم از نظر سئو برای شما خوب نخواهد بود!
  • صفحه موردنظر در بهینه ترین حالت آماده شده باشد، به عنوان مثال باید فرآیندهای لیدسازی یا Lead Generation خود را در بهینه ترین حالت اجرا کنید و صفحه موردنظر به خوبی بتواند کاربر بازدیدکننده را به هدف نهایی شما (که ممکن است عضویت یا فروش باشد) برساند.
  • حتما بررسی کنید که شخص موردنظر به موضوع محتوای شما علاقمند است. برای این که از این موضوع مطمئن شوید، باید محتواهایی که قبلا توسط این افراد به اشتراک گذاشته شده است را بررسی کنید تا ببینید آیا محتوایی مشابه مورد شما وجود دارد یا نه.
  • پس از رعایت کردن ۳ مورد بالا، باید از فرد اینفلوئنسر درخواست کنیم. حتما در خواستتان را در زمان مناسب، در بستر مناسب و با لحن کاملا محترمانه بیان کنید.
  • از گفتن عباراتی مثل «لطفا مقاله من رو به اشتراک بذارین» نترسید و حتما قصد خود را بگویید.

چگونه اینفلوئنسرها و تاثیرگذاران زمینه کاری خود را پیدا کنیم؟

چندین راه برای یافتن افراد تاثیرگذار در زمینه های کاری مختلف وجود دارد :

  • اسامی اشخاص معروفی را که در زمینه بیزینسی خودتان شنیده اید را جستجو کنید. وبسایت شخصی، اکانت لینکدین و شبکه های اجتماعی مختلف آنها را پیدا کنید و راه های ارتباطی با آنها را پیدا کنید.
  • در گروه های تلگرامی مرتبط با بیزینس تان عضو شوید و فعالیت کنید. معمولا محتوای تولیدشده توسط اینفلوئنسرها در کانال های تلگرامی دست به دست می چرخد و شما می توانید از این طریق آنها را شناسایی کنید.
  • در رویدادها، همایش ها، کارگاه ها و … شرکت کنید، افراد تاثیرگذار را از نزدیک ببینید و با آنها بیشتر ارتباط بگیرید.

۵٫ افزایش ترافیک سایت به کمک بهبود CTR

یک راه فوق العاده آسان برای افزایش بازدید سایت افزایش و بهبود نرخ کلیک یا CTR است!

اصلا لازم نیست برای رتبه های بالاتر در نتایج گوگل بجنگید، هزینه کنید، وقت صرف کنید و … ، در عوض فقط کافیست نرخ کلیک خود را افزایش دهید. بدین ترتیب به راحتی می توانید بازدید و ترافیک را از رقیبان خود بدزدید و این کار سبب افزایش ترافیک وب سایت شما و کاهش ترافیک وبسایت رقیبان می شود! (با یک تیر، دو نشان!)

بگذارید یک مثال بزنم ؛

فرض کنید شما در کلمه کلیدی X رتبه ۳ گوگل را دارید و این عبارت روزانه ۱۰۰۰ بار سرچ می شود. حال اگر CTR فرضی شما ۴% باشد و بتوانید با اندکی تغییرات آن را به ۸% برسانید، به این ترتیب سهم وبسایت شما از ۴۰ نفر به ۸۰ نفر در روز رسیده است. در واقع در ماه در حدود ۱۲۰۰ نفر بازدیدکننده بیشتر جذب می کنید! (توجه کنید که افزایش ۴ درصدی CTR اصلا کار سختی نیست!)

CTR چه کلماتی را بهبود ببخشیم؟

قبل از اینکه بگوییم چگونه می توان CTR را بهبود داد، باید ببینیم کدام کلمات و عبارات ارزش وقت گذاشتن را دارند. یعنی باید کلماتی را انتخاب کنیم که قدرت زیادی در افزایش بازدید سایت ما داشته باشند.

برای اینکار توصیه می کنم از گوگل وبمستر تولز جدید استفاده کنید. برای ورود به سرچ کنسول جدید گوگل باید بر روی این گزینه کلیک کنید :

گوگل وبمستر تولز جدید | افزایش ترافیک وب سایت | افزایش ترافیک سایت | افزایش بازدید سایت

در منوی گوگل وبمستر تولز قدیمی، بر روی گزینه Try the new Search Console کلیک کنید.

در نسخه جدید سرچ کنسول گوگل، در قسمت Performance که معادل Search Analytics نسخه قدیمی این ابزار است، می توانید کلمات کلیدی را برمبنای فیلترهای دلخواه خود مرتب کنید. برای اینکار بر روی آیکون شکل زیر کلیک کنید :

فیلتر کردن کلمات کلیدی | افزایش ترافیک وب سایت | افزایش ترافیک سایت | افزایش بازدید سایت

به کمک قابلیت فیلترکردن کلمات کلیدی، می توانید آنها را به ترتیب دلخواه خود مرتب کنید.

اکنون چند مورد فیلتر زیر را تنظیم کنید :

  • بازه زمانی را بر روی ۷ روز اخیر قرار دهید.
  • Position را بر روی کوچکتر از حدود ۵ تا ۷ قرار دهید.
  • کلمات را براساس Impression از زیاد به کم مرتب کنید.

به این ترتیب کلمات بالای لیست مواردی هستند که بازدید فوق العاده بالایی دارند و سایت شما به طور میانگین در ۷ روز اخیر در صفحه اول گوگل در این کلمات کلیدی قرار داشته است. اکنون کاری که باید بکنید این است که از بالای این لیست ببینید چه کلماتی CTR کمتری دارند. این کلمات را انتخاب می کنید و به ترتیب اولویت، برای بهینه سازی CTR آن اقدام می کنید.

بگذارید با یک مثال برای وبمستر خاکستری بیشتر توضیح بدهم. به عکس زیر توجه کنید :

اکنون در این لیست که به ترتیب اهمیت مرتب شده است، دو کلمه «خرید سوشیال سیگنال» و «قرار گرفتن پست در سرچ اینستاگرام» برای من از اهمیت بیشتری برخوردار است.

چرا؟

چون در حال حاضر در این کلمات، من در صفحه اول گوگل هستم و این کلمات بازدید نسبتا زیادی دارند اما CTR من کم است. بنابراین فقط افزایش CTR می تواند سبب افزایش ترافیک سایت من بشود!

راهکارهای افزایش و بهبود نرخ کلیک (CTR)

در مقاله افزایش نرخ کلیک یا CTR به طور کامل درباره نکات و راهکارهای افزایش CTR صحبت کرده ام. اما اگر به طور خلاصه بخواهم چند راهکار را معرفی کنم، باید بگویم :

  • به عنوان متای خود عدد اضافه کنید. ( ۱۰ روش … – … ۲۳%…. )
  • از عناوین احساسی و هیجان انگیز استفاده کنید.
  • از یک سری کلمات مخصوص در عنوان استفاده کنید، مانند : آپدیت، به روز شده، دانلود، رایگان، همین حالا ، و …
  • عنوان های مختلف را تست کنید و بهترین آنها را انتخاب کنید.
  • توضیحات متا را به حالت کال تو اکشن(CTA) بنویسید و در ۱۶۰ کاراکتر اولیه نهایت ارزش را به مخاطب القا کنید.
  • URL خود را تا حد ممکن کوتاه و کاربرپسند نگاه دارید.

یک نکته جالب !

نکته جالب درباره CTR این است که افزایش نرخ کلیک، سبب افزایش بازدید سایت شما می شود.

اما یک اتفاق خوب دیگر نیز برای شما می افتد!

CTR امروزه یکی از مهمترین فاکتورهای رتبه بندی گوگل است و بنابراین با زیاد شدن نرخ کلیک شما، رتبه سایت شما نیز افزایش می یابد!

در نهایت این افزایش رتبه سایت شما مجدد منجر به افزایش ترافیک وب سایت شما نیز می شود!

بنابراین بهبود CTR یا نرخ کلیک یک روش فوق العاده برای افزایش ترافیک وب سایت است و با کمترین صرف انرژی می توانید بیشترین نتیجه را از آن بگیرید!

 

خب دوستان عزیز، امیدوارم این مقاله براتون مفید بوده باشه.

خیلی دوست دارم نظرتون رو درباره این روش ها بدونم، این که شما کدوم یکی رو بیشتر ترجیح میدین و فک میکنین کدوم روش بیشتر جواب میده؟!

در ضمن اگر این مقاله رو دوست داشتین، خوشحال میشم اون رو در شبکه های زیر به اشتراک بذارین یا تو سایتتون به این مقاله لینک بدین.

 

انسان سرزمین ناشناخته...
ما را در سایت انسان سرزمین ناشناخته دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : b1355-7-244 بازدید : 157 تاريخ : جمعه 9 آذر 1397 ساعت: 18:51